Vacature Consultancy Trainee

Wij zoeken een Consultancy Trainee! Kun jij onze klanten de juiste hulp bieden én wil je in korte tijd stappen maken in je carrière? Als Consultancy Trainee bij Trimergo in Apeldoorn begin je je loopbaan op onze Support afdeling. Dit is hét kenniscentrum van ons eigen ontwikkelde ERP systeem, Trimergo T2.

Als Support Consultant bij Trimergo in Apeldoorn leer je onze klanten, de branche en de software goed kennen om met een goede basis het traject richting Consultancy in te gaan. In het eerste jaar ligt jouw focus op het vergaren van een brede kennisbasis en het verlenen van support naar onze klanten. In het tweede jaar word je ingezet als Support Consultant bij onze klanten. Tevens zal je in het tweede jaar een rol spelen bij één of meerdere implementatie(s) van de Trimergo T2 software als Business- of Technisch Consultant.

Het uiteindelijke doel is natuurlijk om consultant te worden binnen de Trivest Software Group. Zijn wij en jij overtuigd dat jij onze klanten goed kan ondersteunen bij een implementatie, dan gaan we die transitie in gang zetten!

Meer weten? Lees dan snel de gehele vacature.