Word jij onze nieuwe consultant?

We zijn momenteel op zoek naar een full time consultant (m/v). Wat ga je doen? Je gaat je bij de klant op locatie bezig houden met de implementatie van onze ERP software. Je inventariseert bestaande processen , doet verbetervoorstellen en richt de Trimergo software zodanig in dat deze maximaal aansluit bij de behoefte van de klant.

Afhankelijk van de grootte van het project ben je verantwoordelijk voor de hele implementatie of werk je in een team samen met andere consultants en de projectleider. Uiteraard kun je altijd terugvallen op de ervaren collega’s, het support team of de software engineers.

Wie zoeken we?
Jij hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (bijvoorbeeld in de richting technische bedrijfskunde, technische informatica of Business IT & Management) en je beschikt over sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht.

Natuurlijk heb je affiniteit met software en ICT en beschik je over enige ervaring in projectmatige omgevingen of bij bedrijven die actief zijn in de projectmatige werkende maakindustrie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en bent klantgericht ingesteld.

Zie je het zitten om deze uitdaging bij Trimergo aan te gaan? Bekijk dan snel de gehele vacature en reageer.

Bekijk_vacature_consultant_trimero_apeldoorn