+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Budgetteren op basis van de Work Breakdown Structure (WBS), een Cost Breakdown Structure (CBS) of op een combinatie van artikelsoorten, resources en werksoorten. Trimergo ondersteunt bedrijven om proactief projecten te managen en budgetoverschrijdingen te beheersen. Vooral bedrijven met langdurige, complexe en unieke projecten hebben hier veel baat bij: volledige projectbeheersing ondersteund door geavanceerd budgetbeheer.

Met Trimergo bent u in staat in een vroeg stadium budgetten te definiëren, zonder dat stuklijsten en werkplanningen bekend zijn. De budgetstructuur kan volledig aansluiten bij de gebruikte calculatiemethodiek en hoeft niet gelijk te zijn aan de projectstructuur. Zo kan bijvoorbeeld worden gebudgetteerd op een materiaalsoort als hydrauliek, die later overal in het project terugkomt in verschillende stuklijsten en bestellingen. Het budget voor hydrauliek loopt vervolgens vol met de gemaakte en bestelde kosten voor hydrauliek dwars door het project heen.

Zo kan te allen tijde het budget worden beoordeeld, periodiek worden bijgesteld en, eventueel via een goedkeurprocedure, definitief worden gemaakt. De projectleider kan in één oogopslag zien wat de mutaties in uren en materialen zijn ten opzichte van de vorige budgetbespreking zodat een verantwoorde bijstelling kan plaatsvinden. Vanzelfsprekend blijft het initiële budget altijd bewaard ter vergelijking. Door middel van kleursignaleringen voor onder- en overschrijdingen ontstaat direct inzicht welke budgetten gevaar lopen. Trimergo ERP ondersteunt uw bedrijf met aanbevelingen voor bijstelling op basis van werkelijke voortgangsmetingen of de inkoopprestatie.

 

EEN AANTAL VOORDELEN OP EEN RIJ

  • Projectkosten beheersen via complete budgettering, naar keuze top-down of bottom-up
  • Inzicht in resterend budget en marges, met mogelijkheid tot ingrijpen
  • Periodiek bijhouden van alle wijzigingen in de budgetten
  • Ondersteuning van de fiatteringscyclus rondom periodiek projectoverleg
  • Alternatieve (CBS-)structuren met zelf te bepalen aggregatieniveau’s

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest