+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Planning is cruciaal bij projectgestuurde bedrijven; daarom vormt planning het hart van onze software. Bedrijfsplanning, projectplanning en capaciteitsplanning vormen de verbindende schakel tussen de projectfasen, de afdelingen, de klant en toeleveranciers. Trimergo software heeft uitgebreide en gebruiksvriendelijke planborden ontwikkelt.

 

BEDRIJFSBREDE PLANNING
Grafisch overzicht van alle lopende projecten, serviceorders én offertes met de opleverdatum. De effecten op de capaciteit per afdeling zijn direct zichtbaar. Via filters en kleurcodes kan management-informatie worden getoond zoals marge per project, groepering naar klant of projectleider en voortgang.

PROJECT PLANNING
Snel opstellen van multi-level planningen, eventueel met gebruik van modelplanningen. Interactief kunt u alle doorlooptijden wijzigen, verplaatsen, verbinden en zelfs activiteiten toevoegen of verwijderen. Uniek is dat de leveringsmomenten van kritieke materialen zichtbaar worden in de planning met de mogelijkheid tot doorklikken naar de bestellingen.

CAPACITEITSPLANNING
Capaciteitsaanvragen van projecten komen als werkorders terecht in de afdelingsplanning. Deze werkorders worden eenvoudig gesleept naar de beschikbare persoon/ploeg/machine. Indien gewenst kunt u afdelingen verplichten binnen de doorlooptijd van de activiteit/project te blijven. Vanuit de afdelingsplanning zijn werkorders of werklijsten te genereren.

 

INKOOP
De besteltijd van materialen is vaak cruciaal. In Trimergo ERP software zijn inkooptaken gekoppeld aan projectactiviteiten zodat bij wijzigingen in de planning of levertijd gesignaleerd wordt of de materialen op tijd komen. Dit levert een verbeterde logistieke en financiële beheersing op. Daarnaast kent de software vergaande inkoopmogelijkheden, ook over projecten heen voor extra inkoop-voordeel. Bij grote componenten kunnen inkoopfactuurschema’s worden afgesproken.

VOORRAADBEHEER
Met Trimergo ERP software beheert u algemene en projectvoorraden. Het ondersteunt meerdere magazijnen, besteladviezen en magazijnverkeer. Trimergo kent een geavanceerde voorraadbeheersing die rekening houdt met toekomstige geplande projectbehoeften en geplande leveringen.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest