+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Project gedreven bedrijven effectiever laten werken door een passend ERP systeem

Project gedreven bedrijven ondersteunen met een standaard erp systeem – specifiek ontwikkeld voor bedrijven die unieke en complexe producten engineeren en produceren. Ruim 40% van onze medewerkers werkt dagelijks aan de doorontwikkeling van Trimergo erp software.

 

Lange tijd is aangenomen dat conventionele materiaalgestuurde ERP-systemen wondermiddelen waren voor het optimaliseren van de besturing van alle productiebedrijven. Deze ERP-systemen zijn praktisch zonder uitzondering ontstaan vanuit de hoek van handelslogistiek, ‘make to stock’ en ‘assemble to order’. Het is een feit dat vele productiebedrijven van standaardproducten er baat bij hebben. Echter, er is een categorie bedrijven waarvoor zelfs een tot het uiterste opgerekt conventioneel ERP-systeem niet meer werkt: projectgestuurde productiebedrijven. Deze categorie bedrijven groeit snel in Europa met producten als speciaalmachines, productiestraten, apparaten, scheepsbouw, on&offshore, staalconstructies, et cetera. Deze bedrijven hebben ‘engineer-to-order’, ‘make-to-order’ of ‘configure-to-order’ als dominerend logistiek concept.

Aanbieders van traditionele ERP-software scharen deze categorie bedrijven eenvoudig onder de term klantordergestuurd. Het over een kam scheren van klantordergestuurde en projectgestuurde bedrijven is echter een gevaarlijke en onterechte simplificatie. Projectmatig werken gaat nog een stap verder dan klantordergestuurd werken. Hier is projectbesturing vereist, een compleet ander besturingsmodel dan de materiaalbesturing zoals deze bij repeterende standaardproductie gangbaar is.

Trimergo software is specifiek ontwikkeld voor project gedreven bedrijven. Meer dan 40% van onze medewerkers is dagelijks bezig met de doorontwikkeling van onze software oplossing. Hierdoor is Trimergo instaat bedrijven te ondersteunen met één geïntegreerde oplossing – dus geen eilanden van maatwerk of allerlei excelbestanden.

Trimergo zorgt voor een integrale aansturing van uw projecten

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest