+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Van startup naar marktleider in ERP-software voor projectmatig werkende productiebedrijven

Voor een buitenstaander lijkt de projectindustrie een chaotische manier van werken. Industriële projectbedrijven hebben nu eenmaal geen standaard productieproces. Laat staan dat ze met standaardsoftware kunnen werken. Voor dit type bedrijven bestond er geen bedrijfsbrede oplossing, waarmee men de projecten, logistiek én planning kon aansturen.

Tot in 2001 een aantal mensen uit de planning en ERP-wereld besloot het anders te doen: ERP software met het project als vertrekpunt van het bedrijfsproces. De oprichting van Trimergo was hiermee een feit. Tot op de dag van vandaag is het Trimergo’s grote passie optimale project ERP-software te leveren. Software die haar klanten – projectmatige productiebedrijven – grip op projecten en daardoor hogere marges geeft. Dit is ons doel.

Inmiddels hebben meer dan honderdvijftig bedrijven wereldwijd gekozen voor Trimergo software. Deze bedrijven bevinden zich in diverse branches, waaronder scheepsbouw en jachtbouw, apparatenbouw en staalconstructies, speciaalmachinebouw, on- en offshore en bouwtoelevering.

 

DE VISIE VAN TRIMERGO – WAAR WIJ VOOR GAAN

Projectgestuurde (productie)bedrijven wereldwijd een geschikte ERP omgeving bieden. Projectfocus, flexibiliteit, ergonomie vormen het uitgangspunt. Daarmee bereikt Trimergo bij haar klanten bedrijfsbrede acceptatie van integraal projectmatig werken, waardoor de projectmarge en leverbetrouwbaarheid van haar klanten verbetert.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest