+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Trimergo organisatie en netwerk voor project gedreven productiebedrijven

Het Trimergo team bestond uit drie medewerkers bij de oprichting in 2001. Tegenwoordig zijn meer dan 45 medewerkers dagelijks aan het werk voor Trimergo. Heeft Trimergo twee vestigingen waarvan een hoofdkantoor in Apeldoorn en een verkoopkantoor in Atlanta. Daarbij wordt Trimergo internationaal versterkt door meerdere implementatiepartners om klanten te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Wat niet is veranderd, is de passie voor wat we doen: ideale software maken, zodat onze klanten – industriële projectbedrijven – hun projecten wereldwijd rendabeler de deur uit krijgen.

TRIMERGO MANAGEMENT
Ieder lid van het management team van Trimergo beschikt over aantoonbare ervaring op de terreinen ERP/CRM of projectmanagement/planning. Juist deze combinatie van kennis zorgt voor focus en kwaliteit van Trimergo’s software.

Gino Keijzer – managing director
Gino Keijzer (1966) heeft econometrie aan de universiteit in Tilburg gestudeerd. Hij heeft internationale ervaring opgedaan door het bekleden van diverse functies in Singapore, Chili en Frankrijk. Van 2000 tot 2007 was hij werkzaam als director voor Marsh Mclennan companies in Nederland, marktleider voor verzekeringsmakelaardij en risicomanagement, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende beleidsterreinen. In 2007 is Gino als managing director toegetreden tot UNIT4, een wereldwijde leverancier van ERP- en bedrijfssoftware, en eindverantwoordelijk voor de Franse activiteiten. Vanaf 2015 vervult hij de functie van CEO voor Ridder Data Systems, marktleider van ERP software voor de maakindustrie in de Benelux. Sinds 2018 is Gino ook CEO van Trimergo en de Trivest Software Group.

Ramon van der Kamp – manager operations
Ramon van der Kamp is in 2008 gestart bij Trimergo als consultant. Als manager operations stuurt Ramon het consultancyteam aan. Dit team is verantwoordelijk voor de implementatietrajecten voor nieuwe en bestaande klanten.

Dennis Geerts – finance director
Dennis Geerts (1974) heeft een master in Business Administration. In de accountancy is zijn financiële basis gelegd waarna via diverse financiële functies in het bedrijfsleven deze basis verder is uitgebouwd. Dennis is werkzaam geweest voor verschillende typen bedrijven zoals een handelshuis in agrarische machines, productiebedrijf met rapid prototyping en een telecom businesspartner. Sinds het najaar van 2017 is hij verbonden aan de Trimergo.

Rein-Peter de Boer – manager engineering
In 2005 begon Rein de Boer bij Trimergo als Lead Engineer. In deze functie stond hij aan de wieg van de Trimergo add-on voor SAP Business One (begin 2011 verkocht uit het portfolio van Trimergo). Sinds 2010 is hij verantwoordelijk voor de productontwikkeling van Trimergo T2, als manager van de afdeling software engineering. Rein-Peter heeft een ruime ervaring in software ontwikkeling en de master titel Elektrotechniek van de Technische Universiteit Twente.

Scott Frandsen – manager Americas
Scott Frandsen is verantwoordelijk voor de uitbouw van Trimergo op de Noord-Amerikaanse markt. Scott kent een carrière als verkoop en marketing executive binnen de Europese en Amerikaanse technologiesector. Hij begon zijn carrière bij IBM waar hij acht jaar in de verkoop en marketing werkte, hoofdzakelijk in de USA maar ook voor de EMEA-afdeling. Na IBM werd hij in Europa managing director voor de EMEA-afdeling van een Amerikaans CRM softwarebedrijf. Hij heeft in Italië, Nederland en Engeland gewerkt. Scott Frandsen heeft een master titel in engineering en een MBA van Northwestern’s Kellogg University.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest