• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Trimergo organisatie en netwerk voor project gedreven productiebedrijven

Het Trimergo team bestond uit drie medewerkers bij de oprichting in 2001. Tegenwoordig zijn meer dan 45 medewerkers dagelijks aan het werk voor Trimergo. Heeft Trimergo twee vestigingen waarvan een hoofdkantoor in Apeldoorn en een verkoopkantoor in Atlanta. Daarbij wordt Trimergo internationaal versterkt door meerdere implementatiepartners om klanten te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Wat niet is veranderd, is de passie voor wat we doen: ideale software maken, zodat onze klanten – industriële projectbedrijven – hun projecten wereldwijd rendabeler de deur uit krijgen.

 

TRIMERGO MANAGEMENT

Ieder lid van het management team van Trimergo beschikt over aantoonbare ervaring op de terreinen ERP/CRM of projectmanagement/planning. Juist deze combinatie van kennis zorgt voor focus en kwaliteit van Trimergo’s software.

Wim Schrijver – managing director
Wim Schrijver is medeoprichter van Trimergo en verantwoordelijk voor strategie, verkoop & marketing. Na verkoopfuncties bij softwarehuizen van projectmanagementsoftware, startte Wim in 1994 Uniplan Planning Solutions met als focus multi project/multi resource software. In 1998 werd Uniplan onderdeel van Augeo Software, een belangrijke leverancier voor Professional Service Automation (PSA). Binnen Augeo was Wim verantwoordelijk voor de Europese activiteiten. Wim heeft een master titel Technische Bedrijfskunde van de Technische Universiteit Eindhoven.

Jelle Koning – manager operations
Jelle Koning is medeoprichter van Trimergo. Jelle richt zich op de lange termijn software-inhoud en strategie van Trimergo. Jelle heeft een achtergrond in de ERP-markt. Hij werkte o.a. voor AB Software en Consultancy – een Exact ERP-partner in Nederland. Daarnaast heeft hij ruime kennis van klantorder-gestuurde productieomgevingen. Jelle is Werktuigbouwkundig ingenieur en haalde zijn master titel in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen.
Als manager operations stuurt Jelle het consultancy en support team aan. Deze teams zijn verantwoordelijk voor de implementatietrajecten en het supportproces.

Rein-Peter de Boer – manager engineering
In 2005 begon Rein de Boer bij Trimergo als Lead Engineer. In deze functie stond hij aan de wieg van de Trimergo add-on voor SAP Business One (begin 2011 verkocht uit het portfolio van Trimergo). Sinds 2010 is hij verantwoordelijk voor de productontwikkeling van Trimergo T2, als manager van de afdeling software engineering. Rein-Peter heeft een ruime ervaring in software ontwikkeling en de master titel Elektrotechniek van de Technische Universiteit Twente.

Anja van Engen – manager finance
Anja van Engen is verantwoordelijk voor de finance en HR. Na een aantal functies bij facility management bedrijven is Anja vanaf 1995 werkzaam in de software-industrie in verschillende financiële en officemanagement functies. Sinds 2003 is Anja werkzaam bij Trimergo en heeft een bachelor titel Facility Management van de Hanze Hogeschool Groningen.

Scott Frandsen – manager Americas
Scott Frandsen is verantwoordelijk voor de uitbouw van Trimergo op de Noord-Amerikaanse markt. Scott kent een carrière als verkoop en marketing executive binnen de Europese en Amerikaanse technologiesector. Hij begon zijn carrière bij IBM waar hij acht jaar in de verkoop en marketing werkte, hoofdzakelijk in de USA maar ook voor de EMEA-afdeling. Na IBM werd hij in Europa managing director voor de EMEA-afdeling van een Amerikaans CRM softwarebedrijf. Hij heeft in Italië, Nederland en Engeland gewerkt. Scott Frandsen heeft een master titel in engineering en een MBA van Northwestern’s Kellogg University.

 

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest