088-63 63 900 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RWB Water Services bv heeft na een uitvoerige selectieprocedure gekozen voor Trimergo ERP Software, ter vervanging van hun huidige financieel-logistieke softwarepakket en de standalone applicaties. De stap naar één geïntegreerde oplossing voor de financiële administratie, projecten, planning en service. Vanwege de verschillende werkmaatschappijen wordt gebruik gemaakt van zowel de multi-company als multi-plannings- mogelijkheden van Trimergo Project ERP Software.

Naast de engineering en uitvoering van klantspecifieke projecten voor waterbehandeling, levert RWB ook een breed assortiment aan standaard waterbehandelingsinstallaties en producten. Samen met ervaren proces engineers selecteert de klant uit dit assortiment een passende oplossing voor drink-, spoel-, was-, of zelfs ultra puur water.

Ir. André Reigersman MBA, algemeen directeur RWB Water Services: “Trimergo ERP bleek ons vooral voor de projectenafdeling meer toegevoegde waarde te bieden dan de andere pakketten. Het concept van de software past goed bij onze branche en doelstellingen. We halen vooral met de geavanceerde uur- en materiaalplanning die over alle afdelingen, cq bedrijven heen loopt, een significant voordeel.

 

RWB WATER SERVICES
Een jong bedrijf met inmiddels 46 medewerkers, die al jaren actief zijn in de watersector. Dat is RWB Water Services ten voeten uit. Het bedrijf levert vrijwel alle diensten en producten die nodig zijn bij drinkwater- en proceswaterbereiding, maar ook voor afvalwaterzuivering en hergebruik. Binnen de organisatie is alle knowhow aanwezig; van projectmanagement en engineering tot assemblage, installatie, service en onderhoud. Bovendien kan de klant beroep doen op een StoringsHulpVerlening (SHV) die 7 dagen in de week 24 uur per dag paraat staat.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest