+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HGG Group BV koos in 2008 voor Trimergo, ter vervanging van hun huidige financieel-logistieke softwarepakket en de standalone applicaties. Na een uitvoerige selectieprocedure maakte deze speciaalmachinebouwer hiermee de stap naar één geïntegreerde oplossing voor de financiële administratie, projecten, planning en service. Dit voor zowel de machinebouw tak binnen HGG – HGG Profiling Equipment – als voor het snijbedrijf – HGG Profiling Contractors.

Een interview met Mark Helder, Managing Director HGG Profiling Equipment

WAT WAS DE AANLEIDING VAN DE ERP-ZOEKTOCHT?

“HGG zocht een allesomvattend bedrijfsbreed informatiesysteem. De aanleiding? De beperkingen van de administratieve software. Deze was weinig flexibel en meer geschikt voor artikelbestanden en handelsondernemingen. Voor de planning van haar projectmatige werkzaamheden werd MS Project gebruikt. Deze systemen stonden los van elkaar, waardoor we regelmatig te maken hadden met niet kloppende cijfers en veel extra werk.”

Mark Helder, HGG

“Ik heb Trimergo al een aantal keer aan andere ondernemingen aangeraden. De belangrijkste redenen? De flexibiliteit van het pakket en de projectgerichtheid.”
Mark Helder, Managing Director HGG Profiling Equipment

 

WAAROM TRIMERGO?

“We hebben getwijfeld tussen de voornaamste ERP aanbieders die zich richten op de maakindustrie en Trimergo. HGG is een projectbedrijf. Bij andere ERP aanbieders moesten we ons proces aanpassen. In Trimergo is veel meer vrijheid om je eigen proces in het pakket te passen. Trimergo ontwikkelt zelf haar software en heeft zelf alle kennis in huis. Als klant heb je daadwerkelijk invloed op de ontwikkeling van de software op lange termijn. Zoals bijvoorbeeld bij de stemronde op de speciale Trimergo klantendag. Ik heb Trimergo al een aantal keer aan andere ondernemingen aangeraden. De belangrijkste redenen? De flexibiliteit van het pakket en de projectgerichtheid.”


TOEGEVOEGDE WAARDE

Het verschil met de situatie van voor Trimergo ligt vooral op het gebied van efficiency en snelheid: “Het is makkelijker om bestellingen te doen en uren in te boeken. Het gaat allemaal eenvoudiger en flexibeler en al deze informatie staat in één systeem. Wat opvalt bij Trimergo is goed en direct contact met de medewerkers. Niet alleen met Support, maar ook met de backoffice en het management is aangenaam. Trimergo is toegankelijk, innovatief en heeft kennis van zaken.”

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest