Software Engineer bij Trimergo

Over Trimergo

Trimergo ontwikkelt en implementeert ERP software voor de projectgestuurde industrie. Deze software gaat, anders dan conventionele ERP-software, uit van de projectmatige afstemming tussen verkoop, engineering, inkoop, productie, montage en service.
Sinds de oprichting van Trimergo in 2001 werken meer dan 5.000 mensen met Trimergo-software, van MKB tot multinationals. Deze bedrijven bevinden zich in alle projectgestuurde sectoren zoals on- en offshore, scheepsbouw, jachtbouw, speciaal apparaten- machinebouw, staalconstructie, piping en interieurbouw.

Is dit jouw nieuwe werkomgeving?

Houd je van industrieterreinen? Dan moeten we je teleurstellen. Want Trimergo ligt pal tegenover de bossen van Paleis Het Loo. En het uitzicht van de foto hierboven kan je op steenworp afstand van ons kantoor zelf bewonderen.

Dat is buiten. Wat vind je binnen – wat is typerend voor de bedrijfscultuur van Trimergo? Bij Trimergo draait het om onze klanten, je werkt in een jong team, plezier in het werk, betrokkenheid bij het werk en collega’s, no nonsense, veel lachen, samenwerking met interne specialisten, een borrel met collega’s, geen 9 tot 5 mentaliteit maar wél een gezonde balans tussen werk en privé. And last but not least: jij kunt het verschil maken – Trimergo houdt van korte lijnen.

Over jou

Voor ons Engineering Team zijn wij op zoek naar een ervaren medior/senior software engineer t.b.v. de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze software. In deze functie ben je een technische ‘sparring partner’ van het product management team. Je hebt daadwerkelijk direct invloed op de architectuur van de software; we zijn geinteresseerd in jouw mening en doen daar wat mee.
Natuurlijk vormt programmeren het belangrijkste deel van de functie. Daarnaast kan je meedraaien in diverse (technische) verbeterprojecten en technisch ontwerp. Ook het opzetten van testprocedures is onderdeel van de functie. Dit alles in nauw overleg en afhankelijk van jouw eigen interesses en ambities.

Onze ideale kandidaat heeft…

  • minimaal een HBO opleiding, afstudeerrichting informatica of vergelijkbaar
  • minimaal 3 jaar ervaring met het programmeren in Java
  • ervaring met Java Swing of JavaFX, Microsoft SQL-Server, test driven development bij voorkeur ervaring met J2EE- of JavaEE-specificaties (JPA, EJB3, JSF), webservices
  • Goede visie op ‘de kwaliteit’ en onderhoudbaarheid van de programmeercode
  • Zelfstandig werken, analytisch, kwaliteitsbewust

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft uiteindelijk een vaste baan, standplaats Apeldoorn
40-urige werkweek; eventueel minder uren zijn bespreekbaar
Goed startsalaris
Individueel employee benefits pakket (pensioen, arbeidsongeschiktheid, e.d.)

Jij en Trimergo?

Heb je interesse in de functie? E-mail jouw cv met motivatie naar vacature@trimergo.com.
Wil je eerst even een paar vragen stellen? We weten dat de drempel hoog kan zijn, maar neem gerust contact op met Rein de Boer, Manager Product Development. Je kunt hem bereiken via 055-577 73 73 of vacature@trimergo.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.