Support Engineer

Als Support Engineer, voor de Trimergo project ERP oplossing, werk je samen met collega’s vanuit onze vestiging in Apeldoorn en andere vestigingen. Klanten die gebruik maken van Trimergo ERP software zijn gespecialiseerd in scheeps- en jachtbouw, speciaalmachinebouw, on & offshore, renewable Energy en/of EPC projecten.

Trimergo is onderdeel van Trivest Software Group en ontwikkelt, implementeert, en integreert softwareproducten voor bedrijven binnen de maakindustrie, zoals bijvoorbeeld bedrijven in de metaalindustrie en houtbewerkingssector. Ons (Trivest) productportfolio bestaat uit ERP-, APM-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties – door integratie van deze producten ontstaat een IT-landschap dat bedrijven volledig ondersteunt.

Jouw uitdaging bij Trimergo:

Als Support Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over onze eigen klant-specifieke ERP Software, T2. Je probeert klanten zo goed mogelijk van advies te voorzien over het gebruik van onze software in hun bedrijfsprocessen. Deze vragen worden zoveel mogelijk direct beantwoord.

Complexe vraagstukken, die niet direct telefonisch beantwoord kunnen worden, analyseer je zo goed mogelijk. Deze bespreek je binnen het Support Team en volg je op richting de klant. Binnen de afdeling wordt goed met elkaar samen gewerkt. Jij bent samen met het team een belangrijke schakel in de tevredenheid van onze klanten. De Support afdeling is hét kenniscentrum binnen Trimergo.

Wanneer je de ambitie hebt om door te groeien naar een Consultancy rol kun je vanuit de Support afdeling een stevige basis leggen voor een carrière als IT Consultant.

Ideaalprofiel:

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Technische Bedrijfskunde of Informatica
  • Affiniteit met MS SQL en .NET
  • Communicatief zeer goed ontwikkelde vaardigheden
  • Servicegerichte, proactieve en stressbestendige teamspeler
  • Flinke dosis analytisch- en doorzettingsvermogen

Wat bieden wij:

  • Een uitstekend salaris met een goede pensioenregeling
  • Gedreven collega’s met veel kennis en passie voor het vak
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Een mogelijk groeipad richting Consultancy
  • Een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer

Word jij enthousiast van deze functie?

Solliciteer dan direct via de solliciteren via onderstaande button! Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Micha van der Vlugt, Manager Support op telefoonnummer +31 (0)6 46 33 0114. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je bellen met Rianne van der Zee, HR Business Partner op telefoonnummer +31 (0)6 152 44 996. 

SOLLICITEER DIRECT