+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

T2 Assistant

Dé Tool die uw maakbedrijf automatisch monitort.

Slider

Heeft de klant na vijf maanden eindelijk de factuur van die grote order betaald? Of is het langverwachte longlead item geleverd? Natuurlijk wilt u op de hoogte blijven wat er speelt binnen uw organisatie, ook als u onderweg bent en/of even geen toegang heeft tot uw ERP-systeem. Maak kennis met T2 Assistant: dé tool die u in staat stelt elk aspect binnen uw maakbedrijf automatisch te monitoren, zodat uw bedrijfsvoering geen hinder ondervindt van eventuele gebeurtenissen.

Wanneer een belangrijk event plaatsvindt binnen de organisatie, verstuurt T2 Assistant u automatisch alerts naar uw e-mail of smartphone, zodat u altijd op de hoogte bent van de gebeurtenis. Zo bent u in staat snel en efficiënt bij te sturen. Ook als u even geen toegang heeft tot uw ERP-systeem.

Weet wanneer er iets niet gebeurt

Via uw ERP-systeem heeft u inzicht in de zaken die zich dagelijks afspelen op de werkvloer. En dat is waardevol. U moet immers weten wat er gaande is. Maar bent u ook op de hoogte van wat niet gebeurt? Een klant die niet meer bij u inkoopt, een product dat al weken niet meer verkoopt of een project dat al een tijd op inactief staat. Allemaal waardevolle informatie die u niet altijd even snel uit uw ERP-systeem kunt halen. T2 Assistant monitort deze inactiviteit en stelt u en uw medewerkers op de hoogte.

Ontvang uw alerts per e-mail of sms

De alerts die T2 Assistant genereert bij bepaalde gebeurtenissen, kunt u zowel via e-mail als SMS ontvangen. Bepaal daarbij wat u wilt zien, hoe u het wilt zien en welke workflow benodigd is.

 

PLAN EEN ONLINE DEMO

Ontdek de kracht van T2 Assistant

https://www.trimergo.nl/wp-content/uploads/2020/06/shutterstock_1111897943-min-scaled-400x300.jpg

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten en leveranciers

Ook klanten en kunnen via T2 Alerts geïnformeerd worden. Zo kunt uw leveranciers automatisch laten weten dat ze deze week bepaalde onderdelen moeten leveren of een klant vriendelijk herinneren aan een openstaande factuur die deze week betaald moet worden. Minstens zo handig: collega’s die niet met Trimergo werken, kunnen ook via T2 Assistant actief geïnformeerd worden.

Standaard 30 alerts

Om snel aan de slag te kunnen met T2 Assistant wordt de tool geleverd met een standaard alert pack, bestaande uit een 30-tal voorgedefinieerde alerts  die u in control brengen. Een aantal voorbeelden van deze alerts, zijn:

  • Nieuw ingevoerde offerte met waarde hoger dan bedrag X
  • Uitgebrachte offertewaarde per vertegenwoordiger
  • Nieuwe toevoeging verkooporder met waarde hoger dan X
  • Verkooporderwaarde per klant
  • Verkooporderwaarde per vertegenwoordiger
  • Verkooporderwaarde per ordercategorie
  • Vervallen facturen per klant

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast de standaard alerts, is het ook mogelijk om zelf of in samenwerking met de consultants van Trimergo alerts te creëren die afgestemd zijn op uw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest