+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trivest Connect: Het platform voor de maakindustrie

De digitale snelweg die uw inkoop- en verkoopproces volledig automatiseert.

Slider

MAAKBEDRIJVEN KOMEN DICHTER BIJ ELKAAR

Bedrijven binnen de maakindustrie gaan steeds nauwer samenwerken. Het uitwisselen van informatie over inkoop- en verkooporders, orderbevestigingen, levertijden en facturatie staat daarbij centraal. Het zorgt ervoor dat bedrijven steeds meer inzicht hebben in de logistieke keten en efficiënter kunnen samenwerken. Een belangrijk aspect binnen deze ketenintegratie is het vraagstuk rondom automatisering. Het integreren van de verschillende ketens en automatiseren van de verschillende processen is namelijk complex wanneer dit gerealiseerd moet worden tussen meerdere bedrijven (afnemers en leveranciers). Trivest Connect biedt de oplossing.

PLAN EEN ONLINE DEMO

Ontdek de kracht van Trivest Connect

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE KRACHT VAN TRIVEST CONNECT BIEDT GARANTIE VOOR DE TOEKOMST

De kracht van Trivest Connect komt voort uit de samenwerking van softwareontwikkelaars van de Trivest ERP-leveranciers Bemet, Trimergo, Ridder Data Systems, Inventive en Proteus. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat bedrijven in de maakindustrie aangesloten worden op het platform wanneer zij gebruik gaan maken van een Trivest ERP-systeem. Dit waarborgt groei van het platform en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie. Daarnaast streeft Trivest Software Group ernaar de huidige klantgroep (bestaande uit 3.000 klanten), die beschikt over een Trivest ERP-systeem, op het platform aan te sluiten waardoor Trivest Connect het meest gebruikte platform voor de toekomst is.

MEER WETEN OVER TRIVEST CONNECT?

Meer weten over de mogelijkheden van Trivest Connect voor uw maakbedrijf? Download de brochure of plan een online demo. Onze specialisten staan natuurlijk altijd voor u klaar op +31 (0)55 577 73 73.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest