+31 (0) 55 577 73 73 Klantsupport Vacatures
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verzamel, orden en analyseer grote hoeveelheden data

Download de brochure en ontdek wat Trivest Insight voor uw maakbedrijf kan betekenen

Slider

Haal meer uit Data

De inzet van Big data biedt maakbedrijven ongekende mogelijkheden en inzichten die anders niet voor handen zijn. Met Big Data zijn bedrijven namelijk in staat een verbetering van processen, verlaging van kosten, inzicht in potentiële omzetkansen en verhoging van winstmarges te realiseren. Voor bedrijven die gebruikmaken van ERP-software is de inzet en het succes van Big Data met de komst van Trivest Insight binnen handbereik. Trivest Insight is dé oplossing waarmee bedrijven grote hoeveelheden data kunnen opslaan, analyseren en visualiseren om op basis van feitelijke informatie de juiste beslissingen te nemen.

Download de brochure

Ontdek de kracht van Big Data voor uw organisatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan alleen Business intelligence

Naast ERP-software maken veel bedrijven inmiddels al gebruik van een Business Intelligence (BI) tool. Trivest Insight biedt aanvullende functionaliteiten bovenop de BI-tools waardoor bedrijven nog krachtigere analyses kunnen maken. Dit is mogelijk doordat Trivest Insight informatie uit verschillende databronnen combineert en data vastlegt met tijdsindicatie (historische data). Zo bent u in staat de veranderingen die zich hebben voorgedaan te analyseren en inzage te krijgen in het verloop van belangrijke KPI’s

Meer weten over Trivest Insight?

Meer weten over de mogelijkheden van Trivest Insight voor uw maakbedrijf? Onze specialisten staan voor u klaar op +31 (0)55 577 73 73.

TRIMERGO ONTWIKKELT EN IMPLEMENTEERT
ERP SOFTWARE VOOR PROJECT GEDREVEN BEDRIJVEN

Waarmee kunnen wij u helpen?
X
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pin It on Pinterest